Få forhandler-logo i dine pristabeller

Fra version 2.1.12 af Affiliate Plug.in og version 1.5 af Standard Pristabellen er det utrolig nemt at få forhandler-logo i dine pristabeller. Det kræver selvfølgelig ingen kode, eller ændringer i tabellen, men kan klares direkte fra administrationen.

Hvordan? Ret nemt! Følg med her:

1) Gå ind under menupunktet “Affiliate Plug.in -> Indstillinger”. Her skal du slå “Avancerede Indstillinger” til, således:

avancerede-indstillinger

2) Gå ind under menupunktet “Medier” i WordPress og upload dit logo. Bemærk: Logoet skal være i den korrekte størrelse, fx 100px bred og 30px høj, da logoet ikke bliver skaleret.

Når du har uploadet dit billede, skal du vælge at “Redigere” det:

rediger

3) Kopier mediets URL. Den finder du øverst i højre side:

url

4) Herefter skal du gå ind under “Affiliate Plug.in -> Forhandlere” og redigere din forhandler. Gå ind under fanen “Brugerdefinerede data”.

data

5) I feltet under “Meta nøgle” indtaster du “logo” og i feltet “Meta værdi” indsætter du URL’en fra step 3:

meta-2

Gem nu din forhandler, og check din pristabel. Nu skulle navnet på forhandleren gerne være erstattet af dit nyuploadede logo.