Opsætning af Belboon

Belboon er et af de store europæiske netværk. De er meget store i Tyskland og England og har en god og hurtig support på Engelsk. Affiliate Plug.in kan godt fungere med Belboon, men du skal selv lave linksne manuelt.

Man kan finde partner id og program id i backenden når man er logget ind som belboon, men problemet er blot at det endelige affiliatelink IKKE benytter sig af hverken program id eller partner-id men ”dynamic encoding”, som ikke umiddelbart lader sig skille ad på samme måder som ved andre netværk.

Derfor skal alle links der kører gennem netværk Belboon skabes manuelt som deeplinks.

Deeplinks hos Belboon

Det er ikke tydeligt hvordan man laver deeplinks hos Belboon, men det er ligetil. Opskriften er at man tager et link fra en bannerannonce for det program man ønsker at bruge og tilføjer /deeplink= og derefter produktlinket. Eksempel fra Scubastore

1. http://www1.belboon.de/adtracking/034adf08d94203460000471f.html
  2. /deeplink=
  3. produktlink

Altså bliver det endelige affiliatelink: http://www1.belboon.de/adtracking/034adf08d94203460000471f.html/deeplink=http:/www.scubastore.com/scuba-diving/seadoo-aquamate/64828/p

Automatisk prisopdateringer

Der er som sådan ikke noget problem med at lave automatisk prisopdateringer med mere, men husk blot på at dit affiliate link skal laves manuelt.

Husk i øvrigt at spørge ind til mulige rabatkoder. Flere af programmerne bruger dette, men det kræver ofte at man henvender sig via Belboons (gode og hurtige) support for at få fat i dem.

Guiden er lavet Morten Rosenvold Villadsen der blogger om online marketing på mrv.dk og benytter affiliateplug.in på Undervandsitetet.dk