Partner-Ads

Partner-Ads kommer prækonfigureret med Affiliate Plug.in. Hvis du imod forventningerne ikke har fået opsat Partner-Ads, er der to muligheder for at gøre det.

1. Gå ind under “Affiliate Plug.in -> Indstillinger”, sæt hak i “Installer danske standard-data” og tryk på “Gem ændringer”. Dette installerer dog også alle de andre danske affiliate netværk, og det er ikke altid dette vil være ønskværdigt (denne metode kræver Affiliate Plug.in version 2.0.19 eller derover!). Derfor er der mulighed 2:
  2. Opret Partner-Ads manuelt

Det er ret nemt at oprette Partner-Ads manuelt. Først og fremmest, skal du gøre følgende:

1. Gå ind under “Affiliate Plug.in”-menupunktet og vælg “Indstillinger”.
  2. Sørg for at der er sat hak i boksen ud for “Vis avancerede indstillinger”

Herefter opretter du Partner-Ads under Affiliates-menupunktet, med følgende informationer:

Navn: Partner-Ads
Sporingslink: http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=[partnerid]&bannerid=[programid]&uid=[ident]&htmlurl=[uri]
Partner ID: [dette er det tal, du benytter til at logge på Partner-Ads med]
URL Enkodede Variabler: [Fjern markeringen i boksen]

Nu kan du benytte Partner-Ads som affiliate netværk.

Sådan finder du dit Program ID

Hos Partner-Ads hedder det ID du skal bruge ikke et “Program ID”, men i stedet “Banner ID“. For at finde det Banner ID du skal benytte, skal du først og fremmest gå ind under det ønskede program. Her skal du klikke på knappen “Vis reklamer” i bunden af popup-vinduet:

partner-ads-1Herefter får du en lang liste, med alle programmets bannere. Her skal du igen scrolle ned i bunden. Det du skal finde, er det “Direkte affiliatelink (til underside)” (der kan også godt stå “til forside” – det gør ingen forskel). I dette link kan du aflæse dit banner id, som ses herunder:

partner-ads-2Dit “Program ID” er altså det tal, der står ud for “bannerid=”, og i tilfældet på billedet herover, er det “17193”. Dette skal du indsætte på din forhandler i feltet “Program ID”.