Startguide 2/6: Opsætning af affiliate netværk

Næste: Oprettelse og konfiguration af forhandlereForrige: Installation og licensnøgler

YouTube-forhåndsvisningsbillede

I denne video viser jeg hvordan du opsætter affiliate netværk i Affiliate Plug.in. Jeg tager udgangspunkt i netværket Partner-Ads, hvor jeg viser hvordan de forskellige data skal indtastes for at affiliate links bliver genereret korrekt.

Når du opsætter affiliate netværk skal du i de fleste tilfælde benytte et slags ID, der overfor netværket identificerer hvem du er og på den måde tildeler eventuelle salg til din konto. Desværre hedder dette ID ikke altid det samme hos de forskellige netværk, men de kan som regel findes under navne som “partner id” eller “site id”. Det er dog ikke alle netværk der overhovedet benytter sig af denne type identifikation, da nogle netværk tildeler unikke banner ID’er til samtlige affiliates.

Næste: Oprettelse og konfiguration af forhandlereForrige: Installation og licensnøgler