Startguide 4/6: Oprettelse og strukturering af pristabeller

Næste: Indsætte priser i pristabellerForrige: Oprettelse og konfiguration af forhandlere

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Oprettelse af pristabeller tager ikke mange minutter. Men alligevel er det vigtigt at tænke strukturering ind i ens system, både for overblikket og vedligeholdelsens skyld. I denne video kommer jeg med mine tanker om, hvordan jeg synes en optimal struktur ser ud i Affiliate Plug.in.

Derudover nævner jeg i videoen en af de mere avancerede funktioner i Affiliate Plug.in, nemlig muligheden for at vise “kombinerede pristabeller”. Hvis du ønsker at se mere om hvordan disse fungerer, kan du læse om det her på siden under shortcode-dokumentationen.

Næste: Indsætte priser i pristabellerForrige: Oprettelse og konfiguration af forhandlere