Startguide: Kom godt igang med Affiliate Plug.in

Jeg har samlet seks små videoer der viser hvordan du lettest kommer i gang med at benytte Affiliate Plug.in.

Hver video tager udgangspunkt i hver deres del af pluginet, og beskriver hvordan du får et funktionelt site op at køre hurtigst muligt. De fleste af de seks trin skal blot gøres få gange, og efterhånden som du bliver fortrolig med pluginet, tager det ikke mange minutter at oprette nye pristabeller.

Du finder links til de seks videoer i vidensbasen, eller du kan gå direkte til dem herunder:

1. Installation og licensnøgler
  2. Opsætning af affiliate netværk
  3. Oprettelse og konfiguration af forhandlere
  4. Oprettelse og strukturering af pristabeller
  5. Indsætte priser i pristabeller
  6. Basis-indstillinger og tilknytning af pristabeller til indlæg