Zanox

Zanox er et af de større internationale netværk, som Affiliate Plug.in også understøtter. Der hvor Zanox skiller sig ud er dog, at de ikke benytter sig af et “Partner ID”, når affiliate links genereres.

Grunden til at dette ikke er nødvendigt er, at hver partner får tildelt et unikt “Program ID”, således at hver partner og program derved skelnes, ud fra dette ene ID.

Først og fremmest skal du have oprettet Zanox som affiliate. For at oprette Zanox, skal du først slå avancerede indstillinger til. Det gøres således:

1. Gå ind under “Affiliate Plug.in”-menupunktet og vælg “Indstillinger”.
  2. Sørg for at der er sat hak i boksen ud for “Vis avancerede indstillinger”

Nu kan du oprette Zanox. De data du skal indtaste, er følgende:

Navn: Zanox
Sporingslink: http://ad.zanox.com/ppc/?[programid]&ulp=[[[uri]]]
Partner ID: 0 eller tom
URL Enkodede Variabler: [Denne SKAL være markeret]

Derudover er det forholdsvist let at sætte Zanox op. For at finde dit “Program ID”, er det lettest blot at generere et tilfældigt deeplink til det ønskede program. Deeplinket vil have følgende udseende:

http://ad.zanox.com/ppc/?XXXXXXXXXXXXXXXXXXX&ulp=[[deeplink-mål-url]]

Dit Program ID er en lang tekst/tal-række angivet som X’er i ovenstående link. Denne tekststreng indsætter du som dit Program ID, under forhandleren, og vælger selvfølgelig Zanox som affiliate netværk.

Når du har fundet dine Program ID’er, er du klar til at benytte Zanox som netværk i Affiliate Plug.in.