Brug for en manuel konfiguration?

No comments

Jeg har fået stykket et tool sammen, der gerne skal gøre det smartere/hurtigere/nemmere, at få manuelle konfigurationer til Affiliate Plug.in.

I stedet for at oprette en ticket, skal i blot på ind på http://ws.affiliateplug.in/request-configuration/ og anmode om at få en konfiguration. Derefter bliver jeres forespørgsel oprettet i systemet, og når konfigurationen er klar til jer, modtager i en mail, med yderligere info.

No comments yet.

You must be logged in to post a comment.