Shortcode: afpcombitable

I nogle tilfælde er det smartest at kombinere flere tabeller i én samlet tabel, i stedet for at vise 2 eller flere tabeller efter hinanden. Det kan du gøre med denne shortcode.

Denne shortcode tager et antal tabeller og kombinerer dem i én tabel, hvor navnet på de enkelte tabeller udskrives i første kolonne. Priserne der benyttes fra de forskellige tabeller sorteres således den billigste pris altid er først.

Brug

[afpcombitable ids="1,2"]
[afpcombitable ids="1,2" allprices]

Attributter

ids
(int) (required) En kommasepareret liste af pristabel ID’er.
Default: Ingen
allprices
Tilføj denne attribut hvis du ønske at alle priser i tabellerne udskrives. Hvis ikke denne attribut er til stede, vil kombitabellen kun bestå af den billigste pris fra de forskellige tabeller.
Default: Ingen

Eksempel

To normale tabeller:

2 normale pristabeller

Ved brug af denne shortcode, kan disse tabeller kombineres i én:
Kombitabel