Manuel konfiguration af forhandlere

Indimellem kan pluginet ikke automatisk generere en konfiguration til den pågældende shop. I disse tilfælde er det nødvendigt at lave en såkaldt “manuel konfiguration”.

Med mindre du har styr på hvordan man laver et XPath-udtryk, så skal du have fat i en der kan klare det – hvilket jeg gerne hjælper med. Hvis du ønsker jeg skal hjælpe med det, så opret en ticket her på siden med link til den shop du ønsker at benytte.

Når du har fået en manuel konfiguration tilsendt af mig, skal den oprettes i systemet. Der er nogle få trin som skal til, før du kan oprette en konfiguration manuelt. Følg disse herunder for at oprette en konfiguration manuelt:

1) Aktiver avancerede indstillinger

Det første du skal gøre, er at gå ind under Affiliate Plug.in-menuen og vælge Indstillinger. Her inde skal du markere checkboksen ud for “Vis avancerede indstillinger”, som vist på billedet herunder:

2) Rediger din forhandler

Herefter skal du redigere (eller oprette) din forhandler. Hvis du har nogle eksisterende konfigurationer skal du slette dem, ved at trykke på X’et ud for konfigurationen.

3) Opret den nye konfiguration

Nu skal du oprette den manuelle konfiguration. Først skal du vælge en HTML Parser. Som udgangspunkt skal du her vælge “XPath HTML Parser”, med mindre du har fået andet af vide.

herefter indsætter du den tilsendte konfiguration i tekstfeltet til højre. Nu skal du blot trykke Gem, og din konfiguration er nu oprettet.