Shortcode: afplink

Denne shortcode kan benyttes til at udskrive affiliate linket til den billigste pris i en pristabel, et hvilket som helst sted på din WordPress side.

Hvis du har aktiveret pæne links, vil det pæne link blive udskrevet i stedet for affiliate linket.

Brug

[afplink id="1"]

Attributter

id
(int) (required) ID’et på tabellen du ønsker at udskrive linket fra
Default: Ingen

Eksempel

<a href='[afplink id="1"]'>Gå til forhandler</a>

Bemærk: Hvis du benytter denne shortcode i et link som herover, må du ikke både benytte gåseøjne ( ” ) i shortcoden og i linket. I stedet kan du veksle mellem gåseøjne og apostroffer som i eksemplet.