Startguide 3/6: Oprettelse og konfiguration af forhandlere

Næste: Oprettelse og strukturering af pristabellerForrige: Opsætning af affiliate netværk

YouTube-forhåndsvisningsbillede

En forhandler er i Affiliate Plug.in det sted, hvor du ønsker at hente priser fra. Som regel vil dette være en webshop.

For at kunne hente priser fra webshops eller andre typer forhandlere, kræver det at disse er konfigureret i systemet. Denne konfiguration er om noget den mest avancerede funktionalitet i Affiliate Plug.in. Det er dog også her, jeg har forsøgt at gøre det så nemt for dig som bruger at benytte systemet.

Det kræver i næsten alle tilfælde intet kode at konfigurere en forhandler, og langt de fleste forhandlere kan konfigureres helt automatisk ud fra nogle få informationer. Her i guiden viser jeg hvordan en forhandler oprettes, og hvordan en normal konfiguration klares.

I langt de fleste tilfælde vil denne fremgangsmåde være alt hvad der er nødvendigt at følge, men desværre findes der også webshops som ikke lige er til at konfigurere automatisk. Her vil det dog næsten altid være muligt at lave en manuel konfiguration, hvilket dog kræver en mere teknisk tilgang til systemet.

Næste: Oprettelse og strukturering af pristabellerForrige: Opsætning af affiliate netværk