Startguide 6/6: Basis-indstillinger og tilknytning af pristabeller til indlæg

Forrige: Indsætte priser i pristabeller

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Dette er den sidste video i række omkring opsætning af Affiliate Plug.in. I denne video gennemgår jeg de simple indstillinger som du som bruger skal tage stilling til. Derudover viser jeg hvordan de “pæne links” i plugin’et fungerer. De pæne links kan helt automatisk oprettes, således links i pristabellerne ikke ligner affiliate links, og generelt har en pænere struktur.

Derudover viser jeg lige kort, hvordan pristabeller indsættes i indlæg. Dette kræver nemlig at pristabellerne tilknyttes de sider, indlæg eller Custom Post Types som du ønsker at vise dem på. Dette gøres meget nemt – på præcis samme måde som når du tilknytter et normalt indlæg til en kategori.

Jeg håber at disse seks små videoer har hjulpet dig godt i gang med Affiliate Plug.in! Hvis du imod forventning har oplevet problemer eller blot har spørgsmål, så skal du være meget velkommen til at logge ind på denne side og oprette en support ticket.

Forrige: Indsætte priser i pristabeller