2 Responses to “Affiliate Plug.in Support”

1. Hej.

Jeg har netop givet mig i kast med jeres plugin og synes selv at jeg har fulgt det til punkt og prikke.

Jeg har nu oprettet en side https://www.findbilligst.dk/bedst-i-test-vaskemaskiner/

Her samler jeg priser på 1 produkt fra 3 forhandlere. Affilliatenetværkene jeg bruger er Adtraction og Adservice.. Men den kommer op med noconnection og illegalstate (Se screenshot)

Hvad gør jeg forkert? Hvordan kan jeg fikse det?

Med venlig hilsen

Mark Källstrøm

2. Hej
    Når vælger Pristabeller i menuen til ventre får jeg en HTTP ERROR 500

Jeg ved godt at det måske skyldes en serverfejl, men er det noget der er set før?

mvh
    Richard Skovby

You must be logged in to post a comment.